DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesi

Mrt

Okulumuzun pansiyon yemekhanesinde kullanılmak üzere MEYVE SEBZE alımı için ilana çıkılmıştır.

Şbt

TÜBİTAK 2204A'da 4 projemiz bölge finallerine kalma başarısı gösterdi. Emeği geçen öğretmen ve öğrenciletimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzun pansiyon yemekhanesinde kullanılmak üzere KURU GIDA alımı için ilana çıkılmıştır.

Ock

Okulumuzun pansiyon yemekhanesinde kullanılmak üzere EKMEK alımı için ilana çıkılmıştır.

Ock

Okulumuzun pansiyon yemekhanesinde kullanılmak üzere BEYAZ ET alımı için ilana çıkılmıştır.

Ock

Okulumuz pansiyon yemekhanesinde kullanılmak üzere KUŞBAŞI ET alımı için EKAP üzerinden ilana çıkılmıştır.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Sınav Tarihleri

Ara

9. ve 11. Sınıflar 1. Dönem 2. Ortak Yazılı Sınavlarının Konu Soru Dağılım Tabloları Aşağıda Paylaşılmıştır.

(Matematik ve Türk Dili Edebiyatı Dersleri)

Ekm

Okulumuz Pansiyonunda yemekhanesinde kullanılmak üzere Melamin Tabldot alımı için EKAP üzerinden ilana çıkılmıştır

Ekm

Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem 1. yazılı sınav tarihleri aşağıdaki tabloda paylaşılmıştır.